Te-kalender og blåtime på Høn

IMG_20151130_073409

Blåtimen er noe jeg assosierer med Jul i Blåfjell, og det var ikke før jeg ble eldre at jeg forsto at det faktisk finnes noe som kalles for blåtimen (og at det ikke er laget av blåbærsaft).

Bildet over er tatt fra Høn stasjon klokken 07:30. På denne tiden er det fortsatt såpass kaldt i luften at det ser ut som sykkelskuret er dekket med millioner av ørsmå, sølvbelagte diamanter. Hver gang toget, eller bil kjører forbi, funkler de som tusen stjerner. Det er min helt egen morgenmagi, det.

Men hvor kommer egentlig den blå timen fra? Er det nissene eller astronomi som ligger bak dette vakre værfenomenet? Jeg tror nok det er litt begge deler.

IMG_20151130_175725

Åh! I dag fikk jeg julekalender av Marcus, og det var ikke hvilken som helst julekalender. Jeg fikk nemlig en te-kalender! Hvor heldig er ikke jeg? Hver dag vil gi en ny kopp med varm, dampende lykke. Jeg er i ekstase!

Har du julekalender i år?

tumblr_nm4rfibabu1u9ooogo1_500

Legger også ved et bilde av julegaven jeg kjøpte til meg selv på Black Friday. Klokke og armbånd fra Dyrberg Kern. Denne har jeg siklet på i lang, lang tid.

Processed with VSCO with b1 preset

Reklamer

6 kommentarer om “Te-kalender og blåtime på Høn

  1. Den blå timen er magisk☺️Her i nord er blåtimen vintertrøst»,no når sola er fraværende helt til 12 januar.Så koselig adventskalender😃Ønske deg ei nydelig adventstid💜

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s