Luke 1: Baconpølseodør og dyrisk julebordstemning

Tenk det. I dag er bare 23 dager igjen til jul. Har du ikke allerede begynt å stresse med julegavene, er det kanskje på tide nå?

Neida. Pust ut.

Det er ennå lenge til det begynner å bli for sent. Jeg har tross alt jobbet bak kassa på Statoil på julaften. Tre år på rad. Og jeg kan love det var mange koner og barn der ute som fikk CD og wunderbaum til jul. En kjøpte til og med motorolje til kona si – og ba meg pakke den fint inn! Tror jeg aldri har lagt så mye sjel og entusiasme i en innpakning noen gang. Jeg tenkte at med en så … spesiell gave … var det viktig at innpakningen imponerte. Jeg kan umulig tro den gjorde det. I alle fall ikke med tilhørende baconpølseodør.

Som en koselig og (forhåpentligvis) morsom greie, har jeg laget en bitteliten bloggjulekalender med daglige, små godbiter. Enten i form av bilder, tekst, video eller noe annet spennende.

Blogginnleggene postes hver dag frem til julaften, klokken 07:30. På den måten kan du nyte de små kalendergavene rett fra senga. Eller på do, eller hva du nå gjør på morgningen for å våkne.

I dagens luke finner du en herlig YouTube-film av noen utrolig sjarmerende dyr som nyter et aldri så lite herremåltid. Tenkte denne kunne passe godt til deg som eventuelt snart skal på julebord med jobben.

Håper du får en strålende 1. desember!

Skal du på julebord i år? Eller kanskje har du vært det allerede?

Reklamer

7 kommentarer om “Luke 1: Baconpølseodør og dyrisk julebordstemning

  1. Ingen julebord i år 😦 Som jeg vet da. Hehe. Blir vel nok selskaper i romjula uansett! Har begynt så smått på julegavene, men for meg blir det ikke skikkelig advent før etter bursdagen min!

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Luke 8: Et annerledes juleverksted | Lisa Skaar Næss

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s