HEI – OG GODT NYTTÅR!

JEG TROR DET MÅ VÆRE NY REKORD. Jeg sier det per e-post, per SMS, i telefonen, når jeg møter kolleger, venner og familie: «Hei– og godt nyttår!»

Så nå sier jeg det til deg også, og håper du har hatt en fin jul. En jul med eller uten syv slag kaker. Kanskje har du som meg, spist litt mer enn du burde. Sittet litt mer enn du må. Sovet litt mer enn du trenger, og vært litt ekstra lenge oppe. Bare sånn for å totalt ødelegge døgnrytmen.

Skjermbilde 2016-01-06 kl. 17.20.29
Det er slutten av desember, og solen har så vidt begynt å stå opp i Lødingen. Dette bildet er tatt i båthavna i Lødingen. Foto: privat

Selv har jeg vært i Nord-Norge, som noen av dere kanskje allerede har fått med dere. Her hadde jeg en helt nydelig og magisk jul. Fylt med hjortestek, akevitt, nordlys og en halvmeter med puddersnø. Du kan lese mer om det her.

Året som ligger bak oss har vært et utrolig spennende år. Med både opp og nedturer. For øyeblikket jobber jeg på et lengre blogginnlegg hvor jeg skal forsøke å oppsummere det hele. I mellomtiden ønsker jeg å poste de fem mest leste bloggpostene mine for 2015.

Skjermbilde 2016-01-06 kl. 17.03.42 Bilde fra hytta til familien til Marcus med verdens vakreste utsikt. Foto: privat

Jeg har jo ikke blogget så fryktelig lenge, men bare på den korte stunden har jeg fått en del e-postabonnementer, og folk som følger meg på Bloglovin’. Til alle dere som leser, kommenterer, deler, klikker eller bare titter innom – tusen takk! Jeg hadde i utgangspunktet ikke trodd at noen kom til å lese det jeg skrev, men det gjør du. Og dere ♥

Skjermbilde 2016-01-06 kl. 16.59.35 Bilde fra juleferien i Lødingen. Foto: privat

Å skrive blogg har vært utrolig spennende, men også til tider krevende. Det ligger mye arbeid bak alle postene, og i en hektisk hverdag krever dette både disiplin og tålmodighet.

Jeg hadde derfor satt utrolig stor pris på om du kunne tenke deg å sette av ett minutt til å skrive en kommentar. Hva bør jeg blogge mer om? Mindre om? Er det noe du savner, liker ekstra godt, eller ekstra dårlig?

Kom med det. Både ris og ros og rosiner og rabarbra. Uansett hva du kaller det. Din tilbakemelding betyr mye for meg.

Gikk du glipp av noen av mine topp fem leste poster?

Klikk deg inn på listen under:

 1. Skrekkfilmer til hallowen – tør du se disse filmene?
 2. Luke 27: Fantastiske – og norske – pepperkakehus
 3. Luke 13: Heimat te jul
 4. Halloween costume 2015 – Ciri from The Witcher 3: The Wild Hunt
 5. Jeg har …

 

 

 

Reklamer

15 kommentarer om “HEI – OG GODT NYTTÅR!

 1. Så fine bilder fra nord😊Jula har vært veldig fin, spesielt fordi jeg har fått feire høytiden med barn og svigerbarn.. Veldig takknemlig for det❤️Du har en utrolig fin måte å formidle de nære ting i hverdagen, gleden over dyr og natur- fortsett med det! Klem

  Liker

 2. Hej Lisa! Så kul att se att du bloggar, jag visste inte det!
  Jag har själv börjat blogga i år och jag är helt enig med att det tar mycket tid och engagemang.
  Din blogg är väldigt snygg (så typiskt att ngn alltid har bättre öga för sådant än en själv, haha!) och jag glädjer mig till att följa och kanske framförallt njuta av de fina foton som du tar. Jag har alltid tyckt att du är så estetisk.

  Hoppas att allt är bra med dig. Du ska veta att jag hejar på dig.
  Kram

  Liker

  • Hei Cajsa! Så koselig at du følger bloggen min. Jeg så bloggen din på Facebook, og måtte innom å titte. Veldig spennende ting du blogger om ☺ Jeg blir nok absolutt en fast leser!

   Tusen takk for det! Det var hyggelig å høre 😄

   Håper alt er bra med deg! Det hadde vært koselig å møtes for en kaffe en dag.

   Klem 😙

   Liker

 3. Heisann Lisa 😃Nydelige bilder du har spesielt fra det høye nord 😃Du har også en god og lun formidlingsevne 😃 Det er koselig å kunne fortsatt følge deg selvom du ikke bor i Kroken lenger😃 Ha en fortreffelig kveld og hilse Marcus 😃😃

  Liker

 4. Hei Lisa🌸
  Helt fra du var lita jente har du boblet av kreativitet. Du skaper noe fint, med alt du gjør. Spesielt med ord er du en mester. Du ser øyeblikkene med dine øyne og videreformidler dette til oss på din fine og særegne måte. Jeg ser jo alt gjennom mine «briller» men er utrolig stolt av bloggen din. Jeg storkoser meg hver gang du har postet noe.
  mammaklem❤️

  Liker

 5. Jeg liker bildene dine! Kult å se når du tar egne 😀 Også vil jeg se mer fra hverdagen lzm, og gjerne høre om hvordan det går i jobben. + Vi må snart drikke kaffe igjen, for eg saknar deg </3 Munnen må bare gro litt først. Hehe.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s