TA DET SOM DET FALLER SEG OG LE

santorinibilder_2
Jeg hater egentlig beklager-innlegg, men her kommer et likevel – og det stinker ferdigmat!

For jeg må nesten beklage for fraværet mitt den siste tiden. Ikke bare i sosiale medier, men også på bloggen. Jeg er nemlig i en flytteprosess hvor jeg vender snuta nordover for å prøve meg som nordlending. Min samboer og jeg har nemlig fått oss nye jobber!

1425 er det magiske tallet. Det er antall kilometer fra Asker til Harstad – vi flytter 1. juni. Flyttelasset går allerede 24. mai, og da kommer tidligere vinner av Norges sterkeste mann for å hente kassene våre (jepp, helt sant). Da skal hele livet vårt plasseres i en varebil og kjøres alle de tusen kilometerne. Og vi har måttet tenke på voksenting som forsikring av innbo i varebil, og masse annet spennende som gir nok voksenpoeng herfra til månen.

santorinibilder_1

For deg som har flyttet før, så vet du hvordan det er. Kaoset med livet sitt i esker. Og luften som er så tørr som sandpapir, og lukter fuktig papp og trykksverte. Og tingene som skulle vært organisert, som ikke er det, og ligger i esker merket med «kjøkken», «vesker» og «div». Altfor mye «div». Også pakker du bort det du trenger, og plasserer det i den nederste esken. På grunn av det blir ferdigmat en del av hverdagen.

Og jeg har en erkjennelse. Vi spise på McDonalds både til frokost og middag på søndag. Hjertet mitt blør, og jeg har ikke følt meg så skamfull siden russetiden da jeg spiste en kebab uten hender.

Derfor er jeg nødt til å være litt fjollete. Se det morsomme i det hele. Tenke på Balos kloke ord, og ta det som det faller seg og le.

Denne uka skal vi:

 • Sette ny rekord på McDonalds-innkjøp. Satte for øvrig vår første rekord allerede på søndag med den nette sum av 325 kronasjer med dårlig samvittighet.
 • Ha en uoffisiell kåring av Norges beste ferdigpizza.
 • Se om vi greier å vinne Røde Kors’ pantelotteri når vi panter haugen med Pepsi Max-flasker.

Hvordan ser uken din ut?


Bilder: priv. fra min bildeblogg i VSCO.

Reklamer

9 kommentarer om “TA DET SOM DET FALLER SEG OG LE

 1. Hehe😂Ja, det e no litt styr med flytting- ingen grunn til dårlig samvittighet😉( spent på vilken ferdigpizza som blir nr 1….Kjøkkenet hos oss har vært under renovering i 3 uker–har fått testet ut Fjordlandprodukter, for å si det sånn😬 No gleder vi oss masse til dokk kjem nordover🎉😘

  Liker

  • Ja stemmer det. Dere holder jo på med kjøkkenet. Skal bli deilig å bli ferdig snart da! 😙

   Haha, ja det blir spennende å se. Vi har konsumert noen allerede. Har en knapp på den med typo0-mel faktisk.

   Vi gleder oss masse til å komme nordover. Gleder meg til å komme ordentlig i hus igjen 😍

   Liker

 2. Flytting er et evig stress! Og så rart det må være å flytte så langt 😮 Har jo flytta langt en gang selv da, haha. Men ikke SÅ langt! Har stort sett flytta 500 meter av gangen etter det, mellom Bjølsen og Sagene. Lolz. Men Bjølsen -> Pilestredet var l a n g t da!

  Vi må drikke kaffe denne uka 😦 😦 Også stemmer jeg for jevnlige skype-dates!

  Liker

 3. OMG. Tenk at du skal flytte til Harstad. At to av mine favorittbloggere skal bo i hjembyen min. Du og sirivil.no. Like it!

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s